"Ми - діти твої, Україно!"

В бібліотеці селища Рокині відбувся захід приурочений Дню Незалежності нашої держави під символічною назвою "Ми – діти твої, Україно!" Організувала національно-патріотичну годину до Дня Незалежності та Дня державного Прапора України завідувач бібліотеки Ніна Самець.

/Files/images/serpen_2018/IMG_4497 (1).JPG

/Files/images/serpen_2018/IMG_4486.JPG

/Files/images/serpen_2018/IMG_4491.JPG

/Files/images/serpen_2018/IMG_4492.JPG


Патріотичний захід складався з трьох частин. Так, під час урочистої частини говорили про Україну, про її географічне та соціально-економічне становище. Діти розповіли про символи нашої держави. З особливим трепетом вустами дітей звучав Гімн України. Спів розливався тихо та спокійно. Цікаво те, що жодна дитина не мовчала, а це підтверджує їхні знання, їхню любов і повагу до своєї держави.

/Files/images/serpen_2018/IMG_4510.JPG
/Files/images/serpen_2018/IMG_4511.JPG

Безпосередньо та щиро дітки дарували вірші Україні. Усіх присутніх зі святом привітала в. о. старости Леся Яцушек, та депутат сільської ради Віта Ковальчук. Друга частина свята пройшла рухливо і весело. Всі учасники прикрасили синьо-живтими стрічками дерево, задумуючи бажання для нашої молодої неньки-України.
У завершуючій частини діти власними руками створили Прапор України під керівництвом художниці Ольги Самець.
Залишивши відбитки своїх долонь на білому полотні, дітки увіковічнили свою жовто-блакитну любов до Батьківщини, до землі, де народилися і живуть, де живуть батьки, де жили наші предки. На кінець, юних учасників заходу пригостили солодкими смаколиками.
Любімо Україну, цінуймо і поважаймо один одного! Бо ми є країна, ми є держава, ми є народ!

/Files/images/serpen_2018/IMG_4518.JPG

/Files/images/serpen_2018/IMG_4536.JPG

/Files/images/serpen_2018/IMG_4545.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.